De Klussenier Leo van Eembergen

De Klussenier Leo van Eembergen
De Klussenier Leo van Eembergen

Broekslootkade 70
2274 HD Voorburg

Dien uw aanvraag in »

070 386 77 04
06 5425 4777
l.vaneembergen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27259267

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Leo van Eembergen en ik woon in Voorburg, vlakbij Den Haag. In 2004 heb ik besloten om mijn eigen klusbedrijf te starten via De Klussenier. Ik was de eerste Klussenier die zich aansloot bij de huidige organisatie en ben trots op wat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd. Voor de omgeving Rijswijk, Leidschenveen-Ypenburg, Leidschendam en natuurlijk Den Haag ben ik beschikbaar voor al uw renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond uw woning.

Van huis uit ben ik meubelmaker/timmerman. Dit werk heb ik jaren beroepsmatig maar ook in mijn vrije uurtjes gedaan. Op het gebied van timmerwerk is er niets wat ik niet kan maken.
Ik word vaak getypeerd als een echte “houtworm”, want alles wat met hout en aanverwante producten te maken heeft, is bij mij in goede handen.

Ik heb mezelf gespecialiseerd in het leggen van laminaat en houten vloeren, het afhangen van deuren en het plaatsen van kasten en schuifwanden. Maar ook voor het aftimmeren van dakkapellen en zolderruimtes en voor timmerwerk in uw tuin, denk hierbij aan een schutting of schuurdeur. Daarnaast kan ik u goed adviseren over hang- en sluitwerk. De benodigde materialen kan ik met mijn kennis en ervaring zelf aan u leveren en ik sta uiteraard ook garant voor de vakkundige montage.

Duidelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Buiten bovenstaande werkzaamheden kunt u ook voor andere werkzaamheden bij mij terecht. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Voorburg.

Dien uw aanvraag in »

Specialisaties

  • Zolder verbouwen
  • Deuren afhangen
  • Reparatiewerk
  • Timmerwerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Een betrouwbare vakman die klantgericht en vriendelijk te werk gaat en deze klus prima heeft afgeleverd.W uit Nootdorp
Snelle levering en plaatsing. uit 's-Gravenhage
Leo is een aardige kerel en werkt rustig en het resultaat mag er zijn!S.E. uit Voorburg
Zeer prettig om zaken mee te doen.in gemoedelijke sfeer. uit Leidschendam
Heb prima ervaringen met Leo van Eembergen. Vakkundig, voorkomend, handelt accuraat. uit Voorburg

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...